Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται το ζεύγος Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται το ζεύγος Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση
Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται το ζεύγος Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση Instagram / @takiszacharatos

Ο αγαπημένος performer Τάκης Ζαχαράτος ντύθηκε με φανταχτερά ρούχα, άλλαξε τη φωνή του και μιμήθηκε το ζεύγος της χρονιάς: τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της φετινής χρονιάς αποφάσισε να μιμηθεί με τον μοναδικό του τρόπο ο γνωστός performer Τάκης Ζαχαράτος.

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι έχουν απασχολεί πολύ την επικαιρότητα με τις συνεντεύξεις τους, τις δηλώσεις τους και, φυσικά, τον πολυαναμενόμενο γάμο τους.

Ο “βασιλιάς των μιμήσεων” φόρεσε φανταχτερά και εκκεντρικά ρούχα που θυμίζουν εκείνα του ζεύγους, ενώ άλλαξε τη φωνή του προσπαθώντας να μιλήσει όπως ακριβώς ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα.

Μάλιστα, έκανε αναφορά και στα πανάκριβα και ιδιαίτερα προσκλητήρια του γάμου τους που είναι φτιαγμένα από πλεξιγκλάς και κοστίζουν 200 ευρώ το ένα.

Αποσπάσματα από τις μιμήσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή “Happy Day” και “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και απευθυνόταν στις παρουσιάστριες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μπέτυ Μαγγίρα αντίστοιχα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανήρτησε δύο ακόμη βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προωθώντας την φετινή του περιοδεία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα