O Τζόνι Ντεπ προκαλεί ζητώντας τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ

O Τζόνι Ντεπ προκαλεί ζητώντας τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ

Για άλλη μια φορά ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ βαθιά νερά με τις δηλώσεις του όπου ζητάει, ούτε λίγο ούτε πολύ, την δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ

Του Χρήστου Μπακατσέλου

Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από τότε που η κωμικός Κάθι Γκρίφιν είχε κάνει μια φωτογράφηση κρατώντας το αιματοβαμμένο κεφάλι του Ντόναλν Τραμπ, και μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Στο ίδιο περίπου κλίμα ανήκουν και οι δηλώσεις του Τζόνι Ντεπ, που ήταν προσκεκλημένος στο φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι για να προλογίσει την ταινία του «The Libertine», ο οποίος, αν και χαριτολογώντας, ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάποιον που βρίσκονταν εκεί, ακούγεται ο Ντεπ να λέει «μπορούμε να φέρουμε τον Τραμπ εδώ; Όλο αυτό θα βρεθεί στον Τύπο και θα είναι φριχτό, αλλά χαίρομαι που είστε όλοι εδώ μαζί μου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος ηθοποιός δολοφόνησε έναν Πρόεδρο; (σαφής αναφορά στον Τζον Γουίλκς Μπουθ ο οποίος δολοφόνησε το 1865 τον Αβραάμ Λίνκολν)».

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε αρκετές επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «θέλω να διευκρινίσω πως εγώ δεν είμαι ηθοποιός. Λέω ψέματα για να ζήσω.»

Αν και ο Ντεπ ποτέ δεν είχε ντραπεί να κατηγορήσει τον Τραμπ δημόσια για την πολιτική του, εδώ μοιάζει κάπως να το παρατράβηξε. Πάντως δεν θα αργήσουμε να δούμε αν οι δηλώσεις του αυτές θα έχουν το ίδιο αντίκτυπο με τις φωτογραφίες της Γκρίφιν.

Δείτε το επίμαχο βίντεο παρακάτω:

(Φωτό:Photo by Grant Pollard/Invision/AP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ FLIX.GR

Μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής», ο Τζόνι Ντεπ διαφημίζει μπύρες
Ο (περίεργος) λόγος που ο Τζόνι Ντεπ δεν ήθελε γυναίκα κακό στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος (και δεν το αξίζει) ηθοποιός στον κόσμο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα