Ο Usain Bolt συνέχισε το πάρτι στο Λονδίνο με νέες συνοδούς

default image

Μέχρι το Λονδίνο πετάχτηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης για να συνεχίσει το πάρτι παρέα με νέες αιθέριες υπάρξεις (Pics + Vid)

Φαίνεται πως ο Usain Bolt δεν πτοείται από τα δημοσιεύματα από το ξέφρενο γλέντι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο και συνεχίζει το ξεφάντωμα, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

 

Μετά από το ξέφρενο γλέντι στο Ρίο και τα “καυτά’ φιλιά με Βραζιλιάνες καλλονές, ο Τζαμαϊκανός βασιλιάς του στίβου, είπε να πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο για να συνεχίσει το πάρτι του εκεί, διασκεδάζοντας  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, έχοντας, φυσικά στο πλευρό του νέες συνοδούς.

Ο Usain σκέφτηκε πως, επειδή 30 γίνεσαι μόνο μια φορά και επειδή είναι, κάπως δύσκολο να κερδίσεις τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως έκανε στο Ρίο, να το απολαύσει και το ρίξει έξω.

Μάλιστα, χωρίς να χάσει την ευκαιρία αποφάσισε να δείξει τις ικανότητές του στο τραγούδι στο κλαμπ Cirque le Soir, όπου παρέμεινε μέχρι το πρωί.

“Του δώσαμε το μικρόφωνο γιατί ήταν πραγματικά cool! Έρχεται εδώ για χρόνια” είπε η σερβιτόρα που ανέβασε στο Instagram το σχετικό βίντεο.

 

Πάντως, όταν αποχώρησε από το κλαμπ δεν έφυγε μόνος, αλλά με τη συνοδεία τριών κυριών για το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

“Από τη 1 μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα τον κερνάγαν όλοι ποτά. Σαμπάνιες, Sex on the beach, σφηνάκια Kamikaze, όλοι τον χαιρετούσαν για τις επιδόσεις του”, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

 

Εν τω μεταξύ, η αδερφή του επιμένει πως ο Bolt σχεδιάζει αν παντρευτεί την επί δυο χρόνια Kasi Bennet, η οποία τον περιμένει πίσω στην πατρίδα σαν άλλη Πηνελόπη, βλέποντας τον να την απατά όχι μια, αλλά τουλάχιστον 7 φορές.

(ΠΗΓΗ: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα