Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Δε θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα”

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Δε θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα”
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος glomex

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τη δημοσιότητα και εξήγησε τους λόγους που τον τρομοκρατεί η αμεσότητα και η προβολή μέσω των social media.

Για τη σχέση του με την τηλεόραση, τη δημοσιότητα αλλά και τη σχέση του με τα social media μίλησε μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή της Πρωτομαγιάς στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται“.

Από την αρχή της συνέντευξής του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος παραδέχθηκε πως αισθάνεται άβολα και ντρέπεται να ακούει καλά λόγια, παρ’ όλο που φυσικά αισθάνεται ευγνώμων για αυτό, και σχολίασε πως η ηθοποιία υπάρχει στη ζωή του ως μέσο έκφρασης. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως δεν παρακολουθεί ποτέ τον εαυτό του στην τηλεόραση και όταν αυτό συμβαίνει, το κάνει μόνο για λόγους καλυτέρευσης.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, η οποία ολοκληρώνεται φέτος, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε πως θεωρεί τον εαυτό του τυχερό και χαίρεται που αποτελεί ένα μικρό μέρος του τελευταίου κύκλου της σειράς, δήλωσε όμως πως “η σχέση μου με την τηλεόραση σταμάτησε με την έλευση της οικονομικής κρίσης. Η τελευταία μου δουλειά ήταν οι ‘4’ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που ήταν το 2009 και έχουμε 2022. Έχουν περάσει 13 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια εκτός από το ‘Έτερος Εγώ‘ που έκανα ένα guest, θα έλεγα υποστηρικτικό και το ‘Λόγω Τιμής‘ που ήταν συναισθηματικοί κυρίως οι λόγοι, δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη σχέση που δεν έχει με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ηθοποιό να παραδέχεται: “Δεν έχω καθόλου social και δεν έχω συνειδητά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Δεν θέλω καθόλου να ξέρω και τι λένε οι άνθρωποι για μένα, με τρομοκρατεί. Και δεν νομίζω να μπορώ να διαχειριστώ τα άσχημα πράγματα. Το λέω πολύ ειλικρινά κι ας φανεί δειλό από μέρος μου, δεν με νοιάζει. Αυτή η δυνατότητα να εκφράζεται κάποιος προσωπικά απευθυνόμενος σε εσένα με μία σχετική αμεσότητα που έχουν τα social μού φαίνεται τρομακτική. Και σας θαυμάζω που μπορείτε να τη διαχειριστείτε αλλά εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα