Οι Koza Mostra αποχαιρετούν τον Αγάθωνα

Οι Koza Mostra αποχαιρετούν τον Αγάθωνα
Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ EUROVISION Eurokinissi

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είχε συμμετάσχει μαζί με τους Koza Mostra στη Eurovision το 2013, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Το "αντίο" της μπάντας.

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του αγαπητού ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών την Τετάρτη (05/08).

Μουσικοί, καλλιτέχνες και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή με αναρτήσεις τους στα social media και όμορφα λόγια για τον ίδιο.

Ανάμεσά τους και οι Koza Mostra, το συγκρότημα μαζί με το οποίο ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είχε συμμετάσχει το 2013 στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ EUROVISION Eurokinissi

Ο Αγάθωνας είχε αποδεχθεί τότε την πρόσκληση της μπάντας και συνέπραξε μαζί τους επί σκηνής στον ετήσιο διαγωνισμό του Μάλμε της Σουηδίας. Το τραγούδι λεγόταν “Alcohol Is Free”, με τον γνωστό ρεμπέτη να προσθέτει έντονο το ύφος της μουσικής που εκπροσώπησε για πάνω από πέντε δεκαετίες. Εν τέλει, η Ελλάδα προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου κατέλαβε την 6η θέση.

Το “αντίο” των Koza Mostra

Οι Koza Mostra είπαν το δικό τους “αντίο” στον ρεμπέτη με μια ανάρτησή τους στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα καρέ από την εμφάνισή τους στη Eurovision και γράφοντας:

“Είναι τόσο σκληρό για εμάς. Ο υπέροχος φίλος μας, Αγάθωνας, πέθανε Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version