Όλγα Σκιαδαρέση: Η καλλιτεχνική φωτογραφία από τις διακοπές της είναι η επιτομή της απελευθέρωσης

Όλγα Σκιαδαρέση: Η καλλιτεχνική φωτογραφία από τις διακοπές της είναι η επιτομή της απελευθέρωσης
Όλγα Σκιαδαρέση Instagram@olga_skiadaresi

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, Όλγα, έδειξε την καλλιτεχνική της πλευρά και στην παραλία, ποζάροντας ολόγυμνη. Η εντυπωσιακή λήψη από τις διακοπές της.

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση είναι οι δίδυμες κόρες των ηθοποιών Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσυς Μάλφα και οι δυο τους φαίνεται πως ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους, αφού εδώ και χρόνια κάνουν τα δικά τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο αδερφές είναι τα δύο πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις “Σκιαδαρέσες“, το μουσικό συγκρότημα με τα εκατομμύρια views στο YouTube και όσο και αν φροντίζουν να μην απασχολούν τη δημοσιότητα με κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά τους, σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητες.

Διατηρώντας έναν λογαριασμό στο Instagram που μετράει 13.200 ακόλουθους, η Όλγα Σκιαδαρέση απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου εκτός των άλλων, μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι και ο γυμνισμός. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται να ποζάρει γυμνή σε μία ερημική παραλία και το αποτέλεσμα είναι άκρως καλλιτεχνικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα