Ορφέας Αυγουστίδης: Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας – Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του

Ορφέας Αυγουστίδης: Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας – Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του
Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη Papadakis Press

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο θρησκευτικός γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της συντρόφου του Γεωργίας Κρασσά στο Κορωπί.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (11/06) στο Κορωπί και παρουσία συγγενών και στενών φίλων ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία Κρασσά.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Alpha, “Σασμός” και η σύζυγός του, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο αποφάσισαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας, με τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριπο να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο γάμος είχε… άρωμα Κρήτης αφού ο γαμπρός δεν αποχωρίστηκε το λευκό σαρίκι του, ενώ παραδοσιακά εδέσματα προσφέρονταν στους καλεσμένους.

Ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη Papadakis Press

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας – Κωνσταντίνος.

Το ζευγάρι που επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους κράτησε ως το τέλος μυστικό τόσο την τοποθεσία όσο και την ώρα του μυστηρίου, ενώ τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ώρες η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής“, αναφέρεται στην αναγγελία.

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που έδωσαν το παρών στο μυστήριο ήταν οι συμπρωταγωνίστριές του στον “Σασμό”, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Ευγενία Σαμαρά, η Μαρίζα Ρίζου, η Ελένη Ράντου και η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Μαρίζα Ρίζου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη Papadakis Press

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη Papadakis Press

Η Ευγενία Σαμαρά στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη Papadakis Press

Η Ελένη Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη Papadakis Press

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα