Όταν η Μέριλ Στριπ αποκαλούσε τον Γουάινσταϊν ‘θεό’

Όταν η Μέριλ Στριπ αποκαλούσε τον Γουάινσταϊν ‘θεό’
Actress Meryl Streep gestures to actress Diane Keaton in the audience during the 45th AFI Life Achievement Award Tribute to Keaton at the Dolby Theatre on Thursday, June 8, 2017, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Η Μέριλ Στριπ δεν θέλει να έρχεται σε δύσκολη θέση

Από τη δύσκολη θέση των ερωτήσεων θέλησε να βγει η Μέριλ Στριπ και απέφυγε το κόκκινο χάλι κατά το δείπνο της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης.

Οι φήμες που θέλουν το Ντάστιν Χόφμαν να εμπλέκεται σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης έκανε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να αποφύγει τους δημοσιογράφους, καθώς ήταν σίγουρη ότι θα την ρωτούσαν εάν ισχύει ότι ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» του 1979 της φέρθηκε βίαια κατά τα γυρίσματα.

Έτσι η χολιγουντιανή ηθοποιός προτίμησε να φωτογραφηθεί με τον σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ και τον δημοσιογράφο Τομ Μπρόκοου εντός της αιθούσης και όχι στο κόκκινο χαλί.

Εξάλλου η ηθοποιός το 2012 παραλαμβάνοντας τη Χρυσή της Σφαίρα είχε αποκαλέσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν «θεό», ενώ τώρα όταν αναφέρεται σε αυτόν μιλάει για μία «επαίσχυντη προσωπικότητα».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί (από το 3.20” και έπειτα)

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν για τον σκοπό της μη κυβερνητικής οργάνωσης σχεδόν 20 εκατ. δολάρια, τα μισά εκ των οποίων, δηλαδή 10 εκατ. δολάρια, δώρισε ο Μάικλ Μπλούμπεργκ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα