Ούμα Θέρμαν για σεξουαλικές κακοποιήσεις: ‘Είμαι πολύ θυμωμένη για να μιλήσω’

Ούμα Θέρμαν για σεξουαλικές κακοποιήσεις: ‘Είμαι πολύ θυμωμένη για να μιλήσω’
Uma Thurman poses for photographers upon arrival at the screening of the film Based On A True Story at the 70th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 27, 2017. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) AP

Η δήλωσή της αφήνει μεγάλα περιθώρια ερμηνείας, με αρκετούς να εικάζουν πως ίσως και η ίδια να είναι θύμα του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της διάσημης ηθοποιού Ούμα Θέρμαν για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και το γιγαντιαίο σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων που κλυδωνίζει το Χόλιγουντ.

Η Θέρμαν ρωτήθηκε στο  κόκκινο χαλί για την πλημμύρα των καταγγελιών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων κατά διαφόρων ανδρών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. «Δεν έχω να πω το παραμικρό γιατί δεν είμαι παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συνήθως μετά λυπάμαι για τον τρόπο που εκφράστηκα» τόνισε στον δημοσιογράφο του “Hollywood Access”, επιλέγοντας προσεκτικά τα λόγια της.

«Περιμένω (τη στιγμή που) θα αισθάνομαι λιγότερο θυμό. Κι όταν είμαι έτοιμη, θα πω όσα πρέπει να πω» συνέχισε η Θέρμαν. 

Η δήλωσή της αφήνει μεγάλα περιθώρεια ερμηνείας, με αρκετούς να εικάζουν πως ίσως και η ίδια να είναι θύμα του Γουάινστιν ή κάποιου άλλου υψηλόβαθμου στελέχους της βιομηχανίας.  

Υπενθυμίζεται ότι η Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν – ο οποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές παρενόχληση από περισσότερες από 90 γυναίκες – σε διάφορες ταινίες, όπως το «Kill Bill» και το «Pulp Fiction».

(Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα