Παντελής Παντελίδης: Ίδρυμα ενίσχυσης νέων στη μνήμη του, σχεδιάζει η μητέρα του

default image

Η Αθηνά Παντελίδη δηλώνει πως αποτελεί προτεραιότητα της η δημιουργία ενός ιδρύματος με στόχο να βοηθήσει νέους στα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τραγουδιού

Τέσσερις μήνες από το τραγικό δυστύχημα που οδήγησε στο θάνατο του Παντελή Παντελίδη, η μητέρα του Αθηνά σκοπεύει να συστήσει ένα ίδρυμα στη μνήμη του.

Σύμφωνα με ρερπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η κυρία Αθηνά Παντελίδου επιθυμεί να φτιάξει το συγκεκριμένο ίδρυμα, προκειμένου να βοηθήσει νέα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν τραγουδιστές και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Τα πρώτα βήματα για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του έχουν γίνει, ενώ η υλοποίησή τους βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του Παντελή.

Το ίδρυμα σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα χρηματοδοτείται από τα χρήματα των πνευματικών δικαιωμάτων που εισπράττουν οι κληρονόμοι του καλλιτέχνη. “Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί. Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Έδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι “Χειρότερα” και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και στην Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε μπαμ με τις “Διαταγές” και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το “Ο καινούριος έρωτάς σου”…”, επισημαίνουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα