Παντρεύτηκε ο Χαλακατεβάκης των Απαράδεκτων

Παντρεύτηκε ο Χαλακατεβάκης των Απαράδεκτων

Ο αγαπητός ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του και σκηνοθέτη το περασμένο Σάββατο. Στη χαρά τους βρέθηκε φυσικά όλο το cast της σειράς Daddy Cool στην οποία και πρωταγωνιστεί

Με το επίθετό του να έχει γίνει συνώνυμο των “Απαράδεκτων”, ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, δεν θα μπορούσε να συναινέσει σε έναν απλό, συμβατικό γάμο. Το Σάββατο 29 Μαΐου παντρεύτηκε τη σκηνοθέτη Δέσποινα Μαραγκουδάκη, μεταξύ στενών φίλων και συναδέλφων, ενώ για την ολιγάριθμη παρέα του ακολούθησε γλέντι στην ταράτσα του κτιρίου του Συλλόγου Αρχαιλόγων. Πρόκειται για ένα νεοκλασσικό κτίριο στην πλακόστρωτη Ερμού, λίγο μετά τον αρχαιολογικό χώρο του Μεταξουργείου, από την ταράτσα του οποίου έχει κανείς απεριόριστη θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Πλάι στον ηθοποιό, σύσσωμο το cast της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Η Ιωάννα Πηλιχού που παίζει στο Daddy Cool, του ΑΝΤ1, μαζί με τον κ. Χαλακατεβάκη, τον Θανάση Τσαλταμπάση και μια σειρά από άλλους ηθοποιούς, ανέβασε μια φωτογραφία από τους ηθοποιούς της σειράς στην οποία έστελνε τις ευχές της στον τηλεοπτικό “μπαμππα” του Τσαλταμπάση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα