Παύλος Χαϊκάλης: Τον χειμώνα αστρολόγος, το καλοκαίρι στο Ηρώδειο

Παύλος Χαϊκάλης: Τον χειμώνα αστρολόγος, το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Ο Παύλος Χαϊκάλης papadakispress

Μεταξύ Κατάκολου Ηλείας και Αθήνας φαίνεται πως θα βρίσκεται πλέον ο Παύλος Χαϊκάλης. Όσα δήλωσε για την πρόταση να συμμετάσχει σε παράσταση στο Ηρώδειο.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” παραχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης το πρωί της Πέμπτης, αποκαλύπτοντας πως -αν και πλέον ασχολείται με την αστρολογία- έχει μια νέα πρόταση να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση στο Ηρώδειο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε πως έχει φύγει από την Αθήνα εδώ και ένα μήνα και πως βρίσκεται πλέον στο Κατάκολο Ηλείας, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, καθώς έχει δεχθεί μια σημαντική επαγγελματική πρόταση για το καλοκαίρι.

“Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων… Έχω πρόταση για το καλοκαίρι και έχει γίνει μια συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι”, ανέφερε ο ηθοποιός (και αστρολόγος).

“Τώρα βρίσκομαι ήδη σε πρόβες, γιατί έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο Ηλείας, σε ένα ερασιτεχνικό θίασο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Έτσι, συμμετέχω για να μην διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον για 15 ημέρες. Όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ πέρα. Θα παίξω δηλαδή με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Πολύ ωραίο θα έλεγα αυτό το γεγονός και είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα”, κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα