Παύλος Χάππιλος: Η συγκινητική φωτογραφία με τους γονείς του – “Είμαι πολύ τυχερός”

Παύλος Χάππιλος: Η συγκινητική φωτογραφία με τους γονείς του – “Είμαι πολύ τυχερός”
MasterChef - Παύλος Χάππιλος star tv

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef 5 θέλησε να μας "συστήσει" τους γονείς του, μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram.

Μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο του φετινού MasterChef, ωστόσο ο Παύλος Χάππιλος, κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, λόγω του ήθους και της θετικής του ενέργειας.

Ο Παύλος έκανε την ελληνική τηλεόραση καλύτερη, ανεβάζοντας το επίπεδο του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Με τη στάση του, τα λόγια του και την έκφραση απόψεων που σπάνια ακούμε στο «γυαλί», κατάφερε να ανοίξει μια χαραμάδα στο ζοφερό τοπίο της trash tv και να δείξει πως, όταν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βήμα που σου δίνεται για καλό σκοπό.

Αβίαστα, με φυσικότητα, με ειλικρίνεια και χωρίς υπόγειες σκοπιμότητες ή στρατηγικές για να «κερδίσει» το κοινό, ο Παύλος μίλησε για πράγματα που (θα έπρεπε να) θεωρούνται αυτονόητα, αλλά κανείς δεν τολμά να ξεστομίσει στην τηλεόραση.

Τα μηνύματα που έστειλε μέσα από το παιχνίδι για τη διαφορετικότητα και οι προσωπικές του εξομολογήσεις συγκίνησαν τον κόσμο που τον ξεχώρισε στο ριάλιτι μαγειρικής.

Παύλος Χάππιλος: Η οικογενειακή φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram

Το πρωί της Παρασκευής (16/7) ο Παύλος Χάππιλος θέλησε να μας “συστήσει” τους γονείς του με μία φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ίδιος έγραψε:

“Introducing… the Χάππιλοι! Είμαι πολύ τυχερός που οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί, ακόμα και όταν δεν τους ήθελα! Μπορεί να ξέρουν όλα τα κουμπιά μου, και πολλές φορές να τα πατάνε όλα μαζί λες και προσπαθούν να αλλάξουν κανάλι στο σκοτάδι, αλλά τους αγαπώ άπειρα!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα