Πέθανε ξαφνικά η 16χρονη σταρ του BBC, Mya-Lecia Naylor

Πέθανε ξαφνικά η 16χρονη σταρ του BBC, Mya-Lecia Naylor
Mya-Lecia Naylor Instagram

Η 16χρονη Mya-Lecia Naylor ήταν ανερχόμενο αστέρι με πολλές συμμετοχές στο BBC Children's. Ήταν ταλαντούχα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια, ενώ είχε παίξει πλάι στη Halle Berry και τον Tom Hanks.

Το τηλεοπτικό αστέρι του BBC, Mya-Lecia Naylor, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, η εταιρεία που ήταν μανατζέρ της, η A & J Management, δήλωσε ότι πέθανε όταν κατέρρευσε.

Η Mya-Lecia ήταν ανερχόμενο αστέρι και είχε πολλές συμμετοχές σε σειρές, όπως στα επιτυχημένα Millie Inbetween και Almost Never, στο οποίο έπαιζε μαζί με την ηθοποιό του Game Of Thrones, Emilia Clarke, ενώ πρόσφατα είχε συμμετοχή στο συγκρότημα Angels N ‘Bandits.

Η Alice Webb, διευθύντρια του BBC Children’s, δήλωσε ότι η είδηση για το θάνατο της Mya-Lecia σόκαρε την ομάδα της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά για τη νεαρή ηθοποιό:

“Έχει λάμψει τόσο έντονα στις οθόνες μας… και είναι αδιανόητο ότι δεν θα είναι μέρος του ταξιδιού μας από ‘δω και πέρα. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στο κοινό μας, πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια, ένα πραγματικό πρότυπο για τους νεαρούς φαν της”.

Η εταιρεία A & J Management, δήλωσε:

“Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 7 Απριλίου, η Mya-Lecia Naylor, δυστυχώς, πέθανε. Η Mya-Lecia ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και ένα μεγάλο κομμάτι της A & J. Θα μας λείψει πολύ. Η αγάπη και οι σκέψεις μας είναι με όλη την οικογένεια και τους φίλους της στις δύσκολες αυτές στιγμές”.

Ο σεναριογράφος Simon Underwood είπε στο BBC ότι ήταν μία από τις καλύτερες ηθοποιούς στις πρόσφατες παραγωγές του CBBC. “Ήταν τόσο καλή”, είπε.

Η Mya-Lecia εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες ως παιδί στο Absolutely Fabulous, ως κόρη του Saffy Jane. Είχε, επίσης, έναν σημαντικό ρόλο στην ITV σειρά Tati’s Hotel, ενώ έπαιξε στο πλάι στη Halle Berry και τον Tom Hanks.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version