Πήρε εξιτήριο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης που έπεσε θύμα τροχαίου
Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης που έπεσε θύμα τροχαίου EUROKINISSI

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία. Ποια η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο πήρε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης από το Ασκληπιείο Βούλας, ο οποίος μεταφέρθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Star σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με τους γιατρούς του παρουσιαστή, ο κ. Αγγελίδης κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του αρκετές φορές κατά την πολυήμερη παραμονή του στο δημόσιο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ του σταθμού, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και όσο νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας εξαιτίας λοιμώξεων που προσέβαλαν τον αδύναμο οργανισμό του.

Φαίνεται σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πως ο παρουσιαστής έχει επαφή με το περιβάλλον, μπορεί να αναγνωρίσει τα οικεία πρόσωπα και τους γιατρούς του, ωστόσο δεν μπορεί να μιλήσει επειδή έχει υποβληθεί σε τραχειοτομή.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δύναται να στέκεται όρθιος, να καθίσει σε καρέκλα, όμως αδυνατεί να περπατήσει. Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει ακόμη αιμάτωμα στον εγκέφαλο του ασθενούς, το οποίο δεν επιτρέπει στον οργανισμό να δώσει την εντολή για να περπατήσει.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται ωστόσο αισιόδοξοι πως το αιμάτωμα θα απορροφηθεί σταδιακά, ώστε ο παρουσιαστής να μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα.

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετήχθη στο Ασκληπιείο Βούλας ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, καθώς την παραμονή Χριστουγέννων η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βγήκε από την Εντατική ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Αγγελίδης: Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία του από το νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου Αγγελίδη για την έξοδό του από την εντατική

SHARE: