Πίσω στο πλατό η Τσιμτσιλή 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έξω από τα στούντιο της εκπομπής Happy Day
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έξω από τα στούντιο της εκπομπής Happy Day INSTAGRAM

Την παρουσιάστρια υποδέχτηκαν στην εκπομπή "Happy Day" οι συνεργάτες της

Στα καθήκοντά της, στην παρουσίαση της εκπομπής Happy Day επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες, 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της. "Το απόλαυσα πάρα πολύ που είχα αυτές τις 40 ημέρες. Ήμουν με τον γιο μου και δημιουργούσαμε τη σχέση μας" δήλωσε για το νέο μέλος της οικογένειάς της με τον δικηγόρο Θεμιστοκλή Σοφό.

"Από την άλλη όμως μου λείψατε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μας, είναι μια δουλειά που αν την αγαπάς και έχεις καλούς συνεργάτες, σου λείπει" πρόσθεσε πριν ξεκινήσει με τα θέματα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η παρουσιάστρια είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις στα τέλη του Απριλίου, με αποτέλεσμα να απουσιάσει εκτάκτως από την εκπομπή. Ο συνεργάτης της Δημήτρης Παπανώτας είχε δηλώσει τότε στον αέρα της εκπομπής πως δεν η παρουσιάστρια δεν είχε αποχωρήσει για προγραμματισμένο τοκετό.

Λίγο αργότερα, από την εκπομπή ανακοίνωσαν πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε. Όπως ανέφεραν, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, βάρους 2,9 κιλών, τον μικρό Γιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

SHARE: