Ποια είναι η 22χρονη Βικτώρια – Στέλλα που αρνήθηκε τη θέση στο GNTM 3

Ποια είναι η 22χρονη Βικτώρια – Στέλλα που αρνήθηκε τη θέση στο GNTM 3
Η Βικτώρια - Στέλλα Δορίτου Instagram / @thevictoriastella

Η Βικτώρια - Στέλλα ήταν το φαβορί των οντισιόν το GNTM 3, αλλά δεν εμφανίστηκε στα Bootcamp. Όλα όσα γνωρίζουμε για την 22χρονη μπαλαρίνα - μοντέλο.

Πολλοί την θεωρούσαν το απόλυτο φαβορί του φετινού GNTM 3, καθώς ενθουσίασε τους κριτές στις οντισιόν, ωστόσο, δεν θα τη δούμε τελικά στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ο λόγος για την Βικτώρια – Στέλλα Δορίτου, την 22χρονη διαγωνιζόμενη που έλαβε τέσσερα απλόχερα “ναι” από την κριτική επιτροπή, αλλά δεν εμφανίστηκε στα bootcamp.

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια, προτίμησε να δεχτεί μια σημαντική δουλειά στο Μιλάνο και να αρνηθεί το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του GNTM 3, γράφοντας στα social media της:

Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλείας από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα”.

Ποια είναι η Βικτώρια – Στέλλα

Η 22χρονη Βικτώρια – Στέλλα, που σίγουρα θα μπορούσε να φτάσε πολύ ψηλά μέσα στο παιχνίδι, αν τελικά προχωρούσε, είναι Κύπρια και έχει καταγωγή από τη Ρωσία, από όπου είναι η μαμά της.

Είναι μπαλαρίνα, σπουδάζει μόδα και ασχολείται με το modelling, ενώ τα τελευταία 4 περίπου χρόνια ζει και εργάζεται στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες διάσημων εταιρειών ρούχων, ενώ έχει κάνει μερικές πολύ εντυπωσιακές επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Η 22χρονη διατηρεί σχέση με τον 24χρονο Ιράμα, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην Ιταλία. Τραγουδάει, γράφει κομμάτια, ενώ ένα από τα video clip του έχει συγκεντρώσει 154 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 2 χρόνια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version