Απόλυτη Βασίλισσα: Ποια είναι η εικονιζόμενη αναπληρωματική Μις USA 1986

Απόλυτη Βασίλισσα: Ποια είναι η εικονιζόμενη αναπληρωματική Μις USA 1986
Η Miss USA 1986 ASSOCIATED PRESS

Γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1966 στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Στις 7 Νοεμβρίου του 1986 κέρδιζε τον τίτλο της δεύτερης Μις Αμέρικα. Η καριέρα της απογειώθηκε τη δεκαετία του 2000 και σήμερα είναι άκρως εντυπωσιακή στα 52 της χρόνια.

Η 20χρονη από το Cleveland εμφανιζόταν σαν σήμερα στο Hilton Hotel του Λονδίνου φορώντας ένα κουστούμι του αμερικανού σχεδιαστή Dick Frank.

Φυσικά μιλάμε για τη Halle Berry η οποία την ίδια χρονιά είχε λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss USΑ, όπου και πήρε τον τίτλο της Αναπληρωματικής “Μις Αμερική”. Λίγο μετά κατέκτησε και την έκτη θέση στο διεθνή διαγωνισμό “Μις Κόσμος”.

Η Miss USA 1986 ASSOCIATED PRESS

 

Η Halle Berry γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1966 και μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, αφού στέφθηκε “βασίλισσα” του χορού αποφοίτησης, συμμετείχε στην ομάδα cheerleader και έγραφε στη σχολική εφημερίδα.

Σπούδασε στο δημόσιο κολέγιο της Cuyahoga και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο με τα αποτελέσματα που αναφέραμε παραπάνω.

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών X-Men από το 2000 και μετά, ενώ εντυπωσίασε ως κορίτσι του Bond στο Die Another Day.

Το 2001, ήρθε η διάκριση για το υποκριτικό της ταλέντο, όταν έλαβε το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ταινία Monster’s Ball. Υπήρξε μάλιστα η πρώτη μαύρη ηθοποιός που λάμβανε το βραβείο μέχρι τότε στην ιστορία των Όσκαρ.

Η Χάλι Μπέρι σήμερα στα 52 της:

Η Halle στο Oscar Party τον Μάρτη του 2018 Evan Agostini/Invision/AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα