Πόπη Τσαπανίδου: Χορεύει ακούγοντας Κοκκίνου, αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό της

Πόπη Τσαπανίδου: Χορεύει ακούγοντας Κοκκίνου, αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό της
Η Πόπη Τσαπανίδου Instagram @tsapanidou

Η Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο χορεύει μαζί με τον εγγονό της, τραγουδώντας το "Ερωτεύτηκα" της Έλλης Κοκκίνου.

Τον ρόλο της γιαγιάς απολαμβάνει τις τελευταίες εβδομάδες η Πόπη Τσαπανίδου, αφού η κόρη της, Μαρίνα έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από την πρώτη στιγμή, η δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία, προκειμένου να είναι κοντά της κατά τη γέννηση του πρώτου της εγγονού και μέσω των social media μοιράστηκε τις πρώτες στιγμές της “γνωριμίας” με “το μωρό του μωρού της”, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Πόπη Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Η Πόπη Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Το βράδυ της Πέμπτης (15/7) η Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο στο Instagram, στο οποίο χορεύει με τον εγγονό της, τραγουδώντας το “Ερωτεύτηκα” της Έλλης Κοκκίνου.

“Παιδιά ο Έκτορας! -Έκτορα ο κόσμος γεμάτος παιδιά! Και φυσικά με το τραγούδι που μου ταιριάζει γάντι, αυτές τις ημέρες. Έλλη Κοκκίνου συγνώμη για την στιχουργική παρέμβαση, αλλά που να ξέρες τότε… Ευκαιρία να το ξαναπείς σωστά ε;” έγραψε με χιούμορ η δημοσιογράφος, βάζοντας το hashtag “χαζογιαγιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα