Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Ντιάνα από τους "Δύο Ξένους"

Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Ντιάνα από τους "Δύο Ξένους"

Από την εποχή που υποδυόταν τη σέξι μαθήτρια του Κωνσταντίνου Μαρκορά, η οποία φλέρταρε με τον νικηφόρο Κασιμάτη, πέρασαν 20 χρόνια. Πώς είναι σήμερα η Κατερίνα Ηλιάδη!

Όλοι θυμόμαστε την εκρηκτική Ντιάνα από τη θρυλική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου "Δύο Ξένοι", που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Τόσο κατά την περίοδο 1997 - 1999 που προβλήθηκε από το MEGA, όσο και τα χρόνια που ακολούθησαν, αφού οι τηλεθεατές το απολάμβαναν μέσα από τις επαναλήψεις στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Ντιάνα ήταν η Κατερίνα Ηλιάδη, η οποία είχε καταφέρει να ερμηνεύσει καταπληκτικά την πονηρή και σέξι μαθήτρια του Κωνσταντίνου Μαρκορά, που φλέρταρε με τον καναλάρχη Νικηφόρο Κασιμάτη.

Μετά από τους "Δύο Ξένους" χάσαμε τα ίχνη της ηθοποιού, η οποία είχε απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά φώτα και δεν είχε συνεχίσει την καριέρα που είχε ξεκινήσει, παρά την πολύ καλή ερμηνεία της.

Η Κατερίνα Ηλιάδη παραμένει μέχρι σήμερα, 20 χρόνια μετά, μια πολύ γοητευτική παρουσία, με χαρακτηριστικό πρόσωπο, με εκφραστικότητα και με απόλυτη θεατρικότητα στο ύφος και τον τρόπο που κινείται.

Μέχρι πέρυσι γνωρίζαμε πως παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στην Ελευσίνα, κάτι που είχε δηλώσει η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που είχε δώσει στο Down Town.

Φαίνεται, όμως, πως επέστρεψε και στο θεατρικό σανίδι ως ηθοποιός, αφού τον Μάρτιο που μας πέρασε συμμετείχε στην παράσταση "Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ" στο θέατρο Φούρνος.

Δείτε φωτογραφίες:

Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Ντιάνα από τους
SHARE: