Πού χάθηκε η Δήμητρα Τζιόβα - Δεν θα πιστέψεις τι κάνει σήμερα

Πού χάθηκε η Δήμητρα Τζιόβα - Δεν θα πιστέψεις τι κάνει σήμερα

Η τηλεοπτική Μαρίνα στις "Αέρινες σιωπές" και η Αλεξία των "Singles", Δήμητρα Τζιόβα, έχει αλλάξει άρδην ζωή και καριέρα.

Η ηθοποιός Δήμητρα Τζιόβα έπαιξε μεταξύ άλλων στις "Αέρινες σιωπές" και στους "Singles".

Γεννήθηκε στη Σουηδία από Έλληνες γονείς μετανάστες και ήρθε στην Ελλάδα όταν ενηλικιώθηκε και ασχολήθηκε με την υποκριτική που αγαπούσε. Όντας μαθήτρια, έχοντας ιδιαίτερη κλίση στις Θετικές Επιστήμες πέρασε πρώτη από όλη την Ελλάδα, στο "Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών" και συνέχισε με υποτροφία στο "Mt Sinai" της Νέας Υόρκης για διδακτορικό στη Βιοϊατρική Επιστήμη.

Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο "Actors Studio" και στο "Acting Place" της Νέας Υόρκης. Πρωτοεμφανίστηκε στην θεατρική σκηνή στο ρόλο της Αντιγόνης στην παράστασή του "Κ.Ε.Π." ("Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού") στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στις σειρές του Mega και το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τα επιτυχημένα σήριαλ του καναλιού στα τέλη της δεκετίας του ΄90 και το 2000. Έγραψε μάλιστα το σενάριο για την αστυνομική σειρά "Πάνω Από Το Νόμο" το 2007, όπου και υποδύονταν έναν από τους βασικούς ρόλους.

Αποφασίζοντας όμως να αλλάξει καριέρα, έφυγε για την Αμερική όπου και τελικά εγκαταστάθηκε. Ακολούθησαν νέες σπουδές και τελικά βρήκε το δρόμο της βελτιώνοντας τη ζωή των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Σήμερα, διαπρέπει στο Λος Άντζελες ως "μέντορας κβαντικής ζωής" και όπως λέει η ίδια στο βιογραφικό της, της "έλειπε κάτι ουσιώδες" από τη ζωή της, που ήταν η Χαρά.

Η Δήμητρα Τζιόβα σήμερα:

Μάλιστα αναφέρει ότι είχε χάσει "την επαφή με το γνώθι σ’ αυτόν, την εσωτερική ηρεμία και το αληθινό πάθος της ζωής", που δεν ήταν άλλο από το να διδάσκει ανθρώπους πώς να συνδέονται με τους αληθινούς τους εαυτούς, "ώστε να συνειδητοποιούν ότι όλος ο γήινος πόνος προέρχεται από τις σκέψεις μας που έπειτα προβάλλονται και υλοποιούνται στην 4 διαστάσεων "πραγματικότητα" μας, αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε για να καταλάβουμε ότι με τη συνειδητή επιλογή των σκέψεων μας συντονιζόμαστε με όλα τα γεγονότα που ζούμε".

Η Δήμητρα έχει δώσει σεμινάρια και στην Ελλάδα και την Κύπρο, με θέμα "Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ: υπάρχουν όντως ταυτόχρονες Άπειρες Εκδοχές μας σε Άπειρα Παράλληλα Σύμπαντα; Και πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την ζωή μας;".

Τη μέθοδό της την ονομάζει "5D MIRACLES METHOD".

SHARE: