Ραΐσα – Big Brother: Τι απαντά στις κατηγορίες για το “κορονοπάρτι”

Ραΐσα – Big Brother: Τι απαντά στις κατηγορίες για το “κορονοπάρτι”
Ραΐσα Κόντι στο Big Brother Youtube

Αντιδράσεις προκάλεσε το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν η Ραΐσα και η Αφροδίτη του "Big Brother" εν μέσω lockdown. Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια.

Η Ραΐσα Κόντι ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο live της Παρασκευής (20/11) από το σπίτι του “Big Brother” και, ενώ σήμερα, Δευτέρα (23/11), θα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” στον ΣΚΑΙ, τελικά δεν παρέστη στο πλατό.

Ο λόγος ήταν ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχε η νεαρή κοπέλα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανακοινώνει στην αρχή της εκπομπής της πως για λόγους ασφαλείας, θα επικοινωνούσαν με τη Ραΐσα μέσω skype.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Ραΐσα ρωτήθηκε και σχετικά με το φημολογούμενο “κορονοπάρτι” εν μέσω lockdown, καθώς υπήρξαν πολλές αντιδράσεις μετά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στα social media.

Η Ραΐσα απάντησε στις κατηγορίες, λέγοντας: “Καταρχάς για να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται δεν είχα γενέθλια. Εγώ έχω γενέθλια 2 Ιουλίου. Ακούστε τι έγινε. Εγώ όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα και είχα μόνο την Αφροδίτη. Με αγκάλιασε, με περίμενε στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη κάνει καραντίνα με τον κολλητό της, τον Μάνο, που αυτός μου άλλαξε και το μαλλί και έτυχε εκείνη την ημέρα να είχε γενέθλια. Ήρθαν τρία άτομα που ήταν γείτονες για να του ευχηθούν, δεν κάναμε κανένα πάρτι, δεν κάναμε τίποτα, είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα”.

Όταν από την εκπομπή της επισήμαναν ότι στις φωτογραφίες είναι περισσότερα από τρία άτομα και πως δεν φαίνεται να τηρούσαν τα απαραίτητα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας, η Ραΐσα πρόσθεσε: “Όλα τα άτομα που βλέπετε είναι covid-free, έχουν κάνει όλοι τεστ, η Αφροδίτη προσέχει πάρα πολύ γιατί η μάνα της είναι στις ευπαθείς ομάδες, κι εγώ προσέχω τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο αναίσθητη το να βάλω σε κίνδυνο τον εαυτό μου, την υγεία μου, της μάνας μου και όλων. Όμως αυτό είναι λίγο άσχημο που λένε τόση κακία, χωρίς να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν θα πήγαινα εγώ να κινδυνέψει ο εαυτός μου, για να κάνουμε πάρτι. Που δεν ήταν καθόλου πάρτι και αυτό το δώρο που μου δίνει ο Μάνος ήταν μια φάρσα με μια αράχνη για να τρομάξω. Δηλαδή δεν το βλέπω τόσο κακό και δεν θα ανεβάζαμε κάτι για να προκαλέσουμε”.

Η Ραΐσα μίλησε, επίσης, για τη συγκατοίκηση στο σπίτι του “Big Brother”, για την ψήφο που πήρε από τον Δημήτρη Κεχαγιά, αλλά και τις σχέσεις της με άλλους παίκτες όπως η Άννα Μαρία και η Σοφία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα