Ρένος Χαραλαμπίδης: Σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου

Ρένος Χαραλαμπίδης: Σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου
Ρένος Χαραλαμπίδης Glomex

O Ρένος Χαραλαμπίδης αφηγήθηκε τον σχεδόν...υπερβατικό τρόπο με τον οποίο ήρθε τελικά στη ζωή.

Μία σπάνια εξομολόγηση έκανε on camera ο Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show του Αnt1.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος παρουσιάζει στο NEWS 24/7 τη σειρά Podcast “Αυτόπτης Μάρτυρας”, αφηγήθηκε τις τεράστιες δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν οι γονείς του για να τεκνοποιήσουν, αλλά και το θαύμα της γέννησής του.

Αναλυτικά τόνισε: “Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα.

Στην Ελλάδα τους είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου κι ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες. Πριν πάει, είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις. Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version