Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό

Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό
Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Αθώος κρίθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού. Η εισαγγελία του Λας Βέγκας έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται ενοχή του για σεξουαλική επίθεση στην Κατρίν Μαγιόργκα.

Ήταν το 2009 όταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Κατρίν Μαγιόργκα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε. Η 34χρονη υποστήριξε πως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής εξαγόρασε τη σιωπή της με 375,000 δολάρια. Από το πρώτο λεπτό ο σταρ των γηπέδων έλεγε πως το σεξ ήταν συναινετικό.

Σήμερα, οι αρχές των δικαίωσαν:

“Δεδομένων των πληροφοριών που μας έχουν παρουσιαστεί, οι κατηγορίες για βιασμό σε βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να αποδειχθούν πέραν πάσης αμφιβολίας. Επομένως, δεν θα ασκηθούν διώξεις.”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το επίδοξο μοντέλο γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια στο κλαμπ του ξενοδοχείου Παλμ στο Λας Βέγκας. Την κάλεσε στη σουίτα του στο ρετιρέ. Εκείνη η βραδιά παραλίγο να του καταστρέψει τη χρυσή καριέρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Μαγιόργκα:

“Μπήκε στο μπάνιο και της ζήτησε σεξουαλική πράξη. Εκείνη αρνήθηκε. Είπε ότι θα φύγει. Τότε την τράβηξε σε μια κρεβατοκάμαρα, πάνω στο κρεβάτι. Εκείνη σκεπάστηκε και φώναζε “όχι, όχι, όχι”. Τη γύρισε στο πλάι και τη βίασε”.

Η Μαγιόργκα πήγε στην αστυνομία και στο νοσοκομείο για να πιστοποιήσει τον βιασμό. Το κίνημα #MeeToo, όπως είπε, της έδωσε κουράγιο για να μιλήσει 9 χρόνια μετά και να ζητήσει αποζημίωση.

Είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο:

“Θέλουν να γίνουν διάσημοι χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Είμαι ευτυχισμένος και όλα καλά!”

Στο μεταξύ, η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Τζωρτζίνα ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version