Σάλος στην Κορέα: K-pop σταρ νάρκωναν γυναίκες σε κλαμπ και τις “προσέφεραν” σε πελάτες

Σάλος στην Κορέα: K-pop σταρ νάρκωναν γυναίκες σε κλαμπ και τις “προσέφεραν” σε πελάτες
Σέουνγκι, μέλος του διάσημου συγκροτήματος της K-Pop Big Bang AP

Σοκαριστικές αποκαλύψεις ήρθαν στην δημοσιότητα, σύμφωνα με τις οποίες, μεγάλα ονόματα της Κορέας νάρκωναν γυναίκες σε κλαμπ και τις εξέδιδαν σε πλούσιους πελάτες.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο που ταλανίζει τη Σεούλ, πρωτεύουσα της Κορέας, και στο οποίο εμπλέκονται διάσημα ονόματα της κορεάτικης μουσικής σκηνής, έρχονται στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες περισσότεροι από 350 άνθρωποι έχουν συλληφθεί με κατηγορίες ότι νάρκωναν, χρησιμοποιώντας παράνομες ουσίες, γυναίκες σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και τις προσέφεραν σε πλούσιους και ισχυρούς άντρες για να τις βιάσουν.

Σέουνγκι, μέλος του διάσημου συγκροτήματος της K-Pop Big Bang AP

Ανατριχιάζουν οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που έδωσε η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ένας πλούσιος πελάτης με “όρεξη για αναίσθητες γυναίκες” ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του κλαμπ να του φέρει τα “ζόμπι”, εννοώντας τις αναίσθητες γυναίκες προκειμένου να τις βιάσει.

Διάσημα μεγάλα ονόματα και αστέρες της K-pop μουσικής συχνάζουν στα κλαμπ της περιοχής του Γκανγκναμ, εκεί όπου έχουν γίνει οι καταγγελίες ότι εκατοντάδες γυναίκες ναρκώνονται με παράνομες ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια αφήνονται στις ορέξεις πλούσιων ανδρών, οι οποίοι πληρώνουν πολλά για να βιάσουν και να μαγνητοσκοπήσουν τα “κοιμισμένα” θύματά τους. Μάλιστα δημοσίευαν τα επίμαχα βίντεο σε ιστοσελίδες για βιασμούς γυναικών και υπερηφανεύονταν για τα κατορθώματά τους.

Ένα βίντεο που έφτασε στα χέρια της αστυνομίας δείχνει μία γυναίκα γυμνή, ξαπλωμένη πάνω σε έναν κόκκινο καναπέ και γύρω τις να βρίσκονται τρεις άντρες που την κοιτούν επίμονα. Ο ένας από αυτούς γελάει καθώς σηκώνει το ένα της άκρο, το οποίο σαν νεκρό ξαναπέφτει. Το σώμα της δεν ανταποκρίνεται, φαίνεται ναρκωμένη. Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει τους τρεις άντρες να την κακοποιούν σεξουαλίκα.

Στο σκάνδαλο εμπλέκεται και ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της K-Ποπ, ο Σέουνγκι, ο οποίος μάλιστα έχει και μερίδιο σε κλαμπ στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο τραγουδιστής ανακρίνεται από την αστυνομία με κατηγορίες ότι προσλάμβανε ιερόδουλες για την επιχείρησή του και ότι είχε καταχραστεί χρήματα.

Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι άντρες που κατηγορούνται ως εμπλεκόμενοι αρνούνται τις κατηγορίες για εμπλοκή στο σκάνδαλο, ωστόσο αρκετοί από αυτούς “πιάστηκαν” να διανέμουν σεξουαλικά βίντεο. Παράλληλα κατηγορούνται και γγια χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως μεθαμφεταμίνη.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version