Σαμάνθα Φοξ: Παντρεύτηκε τη σύντροφό της – Η λαμπερή τελετή

Σαμάνθα Φοξ: Παντρεύτηκε τη σύντροφό της – Η λαμπερή τελετή
Η Σαμάνθα Φοξ video printscreen

Η Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την αγαπημένη της, Λίντα Όλσεν. Δείτε τις φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή.

Η Σαμάνθα Φοξ ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό της, Λίντα Όλσεν, σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε στο Έσσεξ την Παρασκευή.

Η ίδια εντυπωσίασε, φορώντας ένα νυφικό στράπλες φόρεμα, το οποίο είχε αστραφτερές λεπτομέρειες και πέπλο. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με ασημένια ψηλοτάκουνα.

Η Φοξ έφτασε στον χώρο της δεξίωσης με ένα λευκό ταξί διακοσμημένο με ροζ κορδέλες, με τον αριθμό κυκλοφορίας να γράφει: «Η Σαμ και η Λίντα παντρεύονται, στις 18 Ιουνίου 2022».

Η σύζυγος της Σαμ, Λίντα, η οποία απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακρύ πέπλο.

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένες και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

Οι δύο γυναίκες είναι μαζί από το 2016. Η έναρξη της σχέσης τους ήρθε ένα χρόνο μετά τον θάνατο της επί 16 χρόνια συντρόφου της Φοξ, Μίρα Στράτον, που έφυγε από τη ζωή το 2015. Να σημειωθεί ότι η Σαμάνθα Φοξ έκανε coming outτο 2003, όταν επιβεβαίωσε τη σχέση της με τη Στράτον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα