Σαρλίζ Θερόν: Έχω προσωπική εμπειρία για την ένοπλη βία

Actress Charlize Theron speaks at an event at the Global Education and Skills Forum in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, March 17, 2018. Theron said Saturday that the idea of arming teachers after recent U.S. school shootings or otherwise "adding more guns" to the situation is "so outrageous." (AP Photo/Jon Gambrell)
(AP Photo/Jon Gambrell) AP

Η σταρ του Χόλιγουντ που δεν έχει διστάσει να λάβει ξεκάθαρη θέση για διάφορα πολιτικά ζητήματα όποτε αυτό έχει χρειαστεί

Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι του Χόλιγουντ παίρνουν θέση ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ. Η Σερλίζ Θερόν αυτή τη φορά πήρε θέση κατά της ιδέας που εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος να εκπαιδεύσει και να οπλίσει τους δασκάλους και τους καθηγητές στα σχολεία με στόχο να αποφεύγονται οι ένοπλες επιθέσεις.

Η νοτιοαφρικανή ηθοποιός δήλωσε: «Έχω προσωπική εμπειρία για την ένοπλη βία. Έχασα τον πατέρα μου από ένοπλη βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν μερικοί άνθρωποι μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα, προσπαθούν να δώσουν λύση με περισσότερα όπλα. Είναι πραγματικά εξωφρενικό για μένα».

Η σταρ του Χόλιγουντ που δεν έχει διστάσει πολλές φορές να λάβει ξεκάθαρη θέση για διάφορα πολιτικά ζητήματα μίλησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού φόρουμ στο Ντουμπάι. Τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ότι «πρέπει να ακούμε τα παιδιά μας» για να λύσουμε το πρόβλημα. Στο πιο πρόσφατο κρούσμα ένοπλης βίας σε σχολεία των ΗΠΑ σκοτώθηκαν 17 άτομα.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ADVERTISING

SHARE: