Σχοινάς: Έπαθα πλάκα με το θράσος της Γαρμπή να φορέσει αυτό το φόρεμα στη Eurovision

Σχοινάς: Έπαθα πλάκα με το θράσος της Γαρμπή να φορέσει αυτό το φόρεμα στη Eurovision
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς Panorama Press

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην εκπομπή "Ελένη" για την καριέρα του, τη γνωριμία του με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους Δημήτρη.

Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς, στην οποία φυσικά και μίλησε για την σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, αλλά και το γιο τους Δημήτρη που ετοιμάζεται να πάει φαντάρος.

Ο τραγουδιστής αναφέρει πως δεν είχε “θαμπωθεί” από την Καίτη Γαρμπή, πριν την γνωρίσει από κοντά. Ωστόσο, όπως δηλώνει είχε πάθει “πλάκα με το θράσος της να φορέσει αυτό το φόρεμα”, αναφερόμενος στο θρυλικό φόρεμα με το οποίο εκείνη εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision. 

“Με το που μπήκε μέσα, είπα στον Λιβιεράτο, “αυτή είναι η Γαρμπή”; Και μου λέει “ναι”. Και λέω ε, αυτή θα την παντρευτώ” σχολιάζει στην κάμερα ο τραγουδιστής για τα πρώτα χρόνια που γνώρισε την γυναίκα του από κοντά. Όπως λέει, παρότι δούλευαν μαζί, εκείνη δεν τον είχε προσέξει καν. “Δουλεύαμε δυο μήνες μαζί και δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είμαι στο μαγαζί. Της Αγίας Αικατερίνης της έδωσα ένα δώρο και με πρόσεξε” σημειώνει.

Το ζευγάρι αριθμεί δυο ντουέτα μαζί, ενώ το πρώτο, εκείνο σε σύνθεση και στίχους Φοίβου για το τραγούδι “Ζήσαμε” πριν από 20 και πλέον χρόνια είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία. Όταν γυρίσαμε το βίντεο κλιπ (για το “Ζήσαμε”) δεν ήμασταν μαζί, ήμασταν χώρια. Ήμασταν πριν, χωρίσαμε και μετά ξαναγίναμε ζευγάρι” θυμάται σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς.

Η κουβέντα πηγαίνει στον γιο του ζευγαριού, τον Δημήτρη που αισίως κλείνει τα 19 του χρόνια. Ο πατέρας του μάλιστα αποκαλύπτει On Camera πως ο μικρός γιος της Καίτης Γαρμπή ετοιμάζεται να πάει φαντάρος. “Εγώ κατάλαβα ότι μεγάλωσε που τον είδα από το μπαλκόνι, που μπήκε από αριστερά στο αυτοκίνητο για να οδηγήσει” σημειώνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα