Σεφερλής – Τσαβαλιά επιστρέφουν στην τηλεόραση;

Σεφερλής – Τσαβαλιά επιστρέφουν στην τηλεόραση;
Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά Panorama Press

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν για τη νέα παράσταση που ανεβαίνει στο Δελφινάριο, τα πιθανά τηλεοπτικά σχέδια για τη νέα σεζόν, αλλά και τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την παράσταση που ανεβάζει αυτή την περίοδο στο Δελφινάριο, αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια στην τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν, ενώ για τη μεταξύ τους συνεργασία μίλησε η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά.

Το νέο έργο που ανεβάζει ονομάζεται “Ζητείται σεφ της κωμωδίας”, τίτλος που αποτελεί παραλλαγή του “Ζητείται ψεύτης”, της θεατρικής παράστασης που συζητήθηκε όσο καμία άλλη το προηγούμενο διάστημα, μετά την απομάκρυνσή του από αυτήν.

Για την παράσταση και τον ίδιο είπε:

Η παράσταση “Ζητείται σεφ της κωμωδίας” στο Δελφινάριο είναι ένα έργο που τα λέει όλα, όπως κάθε φορά. Το γράφω 10 – 15 χρόνια νομίζω. Όταν πατάς γερά στα πόδια σου, σε ό,τι ύψος και να φτάσεις δεν σε κουνάει κανείς. Δεν έχω γράψει (και δεν είναι εγωιστικό αυτό) νούμερο, που να το έχω ανεβάσει στη σκηνή και να μην πάει καλά, να μην έχει επιτυχία.”

Σε σχέση με όσα ακούγονται για επιστροφή του στην τηλεόραση, ο Μάρκος είπε:

Για τηλεοπτικά συζητάμε. Έχει πέσει η ιδέα να είμαι του χρόνου στον ΑΝΤ1, είναι λίγο προχωρημένη, αρέσει και σ’εμένα και στο κανάλι και λέμε μετά τις γιορτές να ξεκινήσουμε εκπομπή με σκετς.”

Στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” μίλησε και η σύζυγός του και χρόνια συνεργάτιδά του, Έλενα Τσαβαλιά, που είπε:

“Είναι αγχωτικά υπέροχο να παίζεις μαζί με τον σύζυγό σου χειμώνα – καλοκαίρι και να μην κάνεις διακοπές. Ξεσπάει πάντα πρώτα σε μένα, λογικό και αναμενόμενο, τον ξέρω καλύτερα από όλους, τον αγαπάω περισσότερο από όλους, άρα είμαι και ο άνθρωπος που αντέχω περισσότερο από όλους.”

Στην ερώτηση αν θα έκανε ξανά τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Μάρκο, η Έλενα απάντησε:

Με τον Μάρκο θα ξαναέκανα τα πάντα μαζί!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα