Σεθ Ρόγκεν: Η αμήχανη στιγμή που γνώρισε την Μπιγιόνσε – “λούστηκα με το ποτό μου”

Σεθ Ρόγκεν: Η αμήχανη στιγμή που γνώρισε την Μπιγιόνσε – “λούστηκα με το ποτό μου”
2019/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File

O Σεθ Ρόγκεν επιχείρησε να γνωριστεί με την Μπιγιόνσε κατά τη διάρκεια τελετής βραβείων, χωρίς να έχει ειδοποιήσει τον υπεύθυνο της συνοδείας της. Το αποτέλεσμα ήταν ακραία αμήχανο

Ο Σεθ Ρόγκεν είναι πια ένας καταξιωμένος κωμικός πρωταγωνιστής, με αρκετές υπογραφές και ως παραγωγός και σεναριογράφος ταινιών. Στο ξεκίνημα του στο Χόλγουντ όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο E!News Daily Pop, για να διηγηθεί μια ξεκαρδιστική ιστορία του με την Μπιγιόνσε.

Ήταν το 2011, όταν ο Ρόγκεν βρισκόταν στα βραβεία Grammy ως καλεσμένος. Εκεί είδε την Μπιγιόνσε παρέα με την Γκουίνεθ Πάλτροου και σκέφτηκε να της μιλήσει, χωρίς όμως να προετοιμάσει για τον ερχομό του προς το μέρος της, τους ανθρώπους της φρουράς της.

“Πήρα πρωτοβουλία, άκουσα το ένστικτο μου και πήγα εκεί! Αλλά οι βοηθοί της δεν με άφησαν να πλησιάσω. Στό τέλος, ένα μέλος της φρουράς της με χτύπησε τόσο δυνατά που κατέληξα να λουστώ με το ποτό μου. Έπινα ένα κοκτέιλ screwdriver, που δεν είναι και το καλύτερο ποτό για να χυθεί πάνω σου. Αλλά μου άξιζε αυτό που έπαθα. Ταπεινώθηκα και δεν κατάφερα να της μιλήσω. Στο τέλος παρουσιάσα κι ένα βραβείο κι έπρεπε να καλύπτω τα ρούχα μου για να μη φαίνεται πόσο μούσκεμα ήμουν!” είπε ο Ρόγκεν.

Παρ’όλα αυτά, οι δυο τους γνωρίστηκαν εν τέλει, στην Live action μεταφορά του ‘Lion King’, το 2019

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα