Shia LaBeouf: Κατηγορείται για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του, FKA Twigs

Shia LaBeouf: Κατηγορείται για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του, FKA Twigs
FKA twigs και Shia LaBeouf AP

Η FKA Twigs κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της Shia LaBeouf για κακοποίηση, σωματική και συναισθηματική, αναφερόμενη σε ακραία περιστατικά, όπως το ότι της μετέδωσε εν γνώσει του μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.

Η FKA Twigs κατέθεσε αγωγή εναντίον του πρώην συντρόφου της, ηθοποιού Shia LaBeouf, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, κατηγορώντας τον ότι την κακοποίησε «σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που ξεκίνησε το 2018.

Στην αγωγή της ισχυρίζεται πως την έπνιγε και κάνει λόγο για περιστατικό όπου την έριξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, ενώ της φώναζε.

Η μουσικός, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Tahliah Barnett, ισχυρίζεται επίσης ότι ο LaBeouf της μετέδωσε εν γνώσει του μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Τον κατηγόρησε ότι την απομόνωσε από άλλα άτομα, πείθοντας τον προσωπικό της βοηθό να παράσχει εμπιστευτικές πληροφορίες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να την εκφοβίσει.

Μια άλλη πρώην σύντροφος του LaBeouf, η Karolyn Pho, αναφέρεται επίσης ως φερόμενο θύμα σωματικής κακοποίησης στην αγωγή της FKA Twigs, σύμφωνα με το NPR.

Δεν έχουν κατατεθεί ποινικές κατηγορίες εναντίον του LaBeouf ακόμα. Η Barnett λέει ότι αν κερδίσει, σκοπεύει να δώσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που καταπολεμούν την ενδοοικογενειακή βία.

Σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: “μπορεί να σας εκπλήσσει να μάθετε ότι ήμουν σε μια συναισθηματικά και σωματικά κακοποιητική σχέση. Ήταν δύσκολο για μένα να το επεξεργαστώ. Γι ‘αυτό αποφάσισα ότι είναι σημαντικό για μένα να μιλήσω. Ελπίζω να μπορώ πραγματικά να βοηθήσω και άλλους να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι, καθώς μοιράζομαι την εμπειρία μου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα