Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Είναι καθημερινό ραντεβού με το θάνατο όταν μπλέκεις με τέτοια ναρκωτικά”

Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Είναι καθημερινό ραντεβού με το θάνατο όταν μπλέκεις με τέτοια ναρκωτικά”
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος papadakispress

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για τους εθισμούς που είχε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε "πολύ κοντά στον θάνατο". Πώς πήρε την απόφαση να αποτοξινωθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή “Δύο στις 10” της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τους εθισμούς του, αλλά και για το πόσο κοντά στον θάνατο βρέθηκε λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

«Είχα μεγάλο πάθος με αλκοόλ και ναρκωτικά, τα οποία έφτασαν σε ένα σημείο που ή θα καταστραφώ ή θα δημιουργηθώ ξανά. Πήρα την απόφαση και κατάφερα να αφήσω αυτό το πάθος πίσω και να δημιουργηθώ ξανά. Έχασα την αυτοεκτίμησή μου, που θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να πάθει κάποιος, να θεωρείς τον εαυτό σου ένα μηδενικό», είπε αρχικά για τον εθισμό του στις ουσίες και το αλκοόλ.

«Έφτασα πάρα πολύ κοντά στον θάνατο, είναι καθημερινό το ραντεβού με τον θάνατο όταν μπλέκεις ειδικά με τέτοια ναρκωτικά. Πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το ξεπέρασε, έγινε πολύ πιο δυνατός. Πέτυχε και έκανε πράγματα στη ζωή του. Έστω κι αυτά τα λίγα, αλλά πέτυχα πράγματα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», συνέχισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο γνωστός σεφ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα