Snik: Η απάντηση για τις αντιδράσεις στο “πατσαβούρα” για την σύντροφό του – “Άντε στις μίζερες ζωούλες σας”

Snik: Η απάντηση για τις αντιδράσεις στο “πατσαβούρα” για την σύντροφό του – “Άντε στις μίζερες ζωούλες σας”
Ο Snik instagram @snikthehustla

Ο γνωστός ραπερ επανήλθε με το ίδιο ύφος και τόνο μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον χαρακτηρισμό "πατσαβούρα" στην κοπέλα του.

Λίγες ημέρες μετά τον καβγά του με τον Light στα MAD Video Music Awards 2022, ο Snik επανήλθε στο προσκήνιο, μετά από μια ανάρτηση που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ, στο βίντεο που δημοσίευσε αρχικά στο Instagram, αναφέρθηκε στην κοπέλα του ως “πατσαβούρα” καλώντας την “να φύγει” από το δωμάτιο με την ίδια να χαμογελάει ευγενικά και να αποχωρεί.

Η αρχική του ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο ράπερ αποφάσισε να απαντήσει μέσα από ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται αρκετά ενοχλημένος.

«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version