Σωτήρης Καλυβάτσης: “Με τον Αντώνη Παραρά επικοινωνούσαμε με τα μάτια, από απόσταση”

Σωτήρης Καλυβάτσης: “Με τον Αντώνη Παραρά επικοινωνούσαμε με τα μάτια, από απόσταση”
Ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show"

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αείμνηστο φίλο του, Αντώνη Παραρά, εξιστορώντας αστεία περιστατικά του παρελθόντος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show”. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά στη ΧΑΝΘ, αλλά και στον αείμνηστο και καλό του φίλο, τον παρουσιαστή, Αντώνη Παραρά.

“Έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο. Στη ΧΑΝΘ, πριν δουλέψω στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών, ήμουν νυχτερινός υπάλληλος στις πληροφορίες, αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Δούλευα από τις εννιά που έκλειναν τα γραφεία μέχρι τις 12 που έκλεινε όλο το κτήριο. Είχα τα κλειδιά όλου του κτηρίου… Έκλεινα και την εξώπορτα και κάθε βράδυ όπως έβγαινα, επειδή συνήθως τότε ήμασταν παρέα με τον συγχωρεμένο τον φίλο, τον Αντώνη Παραρά, κλείναμε την πόρτα και λέγαμε ‘ο μπαμπάς δεν αλλάζει την κλειδαριά, μια ζωή τα ίδια’, περνούσε ο κόσμος και κοιτούσε ‘ποιοι είναι αυτοί;’, Έβαζα το κλειδί στην τσέπη κι έφευγα. Ήταν τέλειο αυτό. Έχω πάει αργά τη νύχτα κι έχω ξεκλειδώσει κι έχω πει σε κοπέλα ‘θες να πάμε σπίτι μου;’ και την πήγα στη ΧΑΝΘ”

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Αντώνη Παραρά δήλωσε: “Ήμασταν μαζί στην κατασκήνωση. Γι’ αυτό είχαμε και την επικοινωνία που είχαμε με τον Αντώνη, επικοινωνούσαμε με τα μάτια, από απόσταση. Δε χρειαζόταν κάτι παραπάνω”.

Το σχετικό απόσπαμα στο 10:30 του βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version