Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Χρήστος Σιμαρδάνης έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Χρήστος Σιμαρδάνης έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου

Ήταν καταιγιστική η ιστορία της ασθένειας του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο και σε πέντε μήνες έφυγε, σχολίασε ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον ΑΡΤ FM για τον καλό του φίλο και συνάδελφο Χρήστο Σιμαρδάνη και αποκάλυψε πως ο ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο. "Αντιμετώπισε τον θάνατο του με αισιοδοξία και με στωικότητα χωρίς να γίνει βορά των media. Κανείς δεν ήξερε τίποτα, πουθενά δεν γράφτηκε κάτι" σχολίασε και εξήγησε πως όσοι γνώριζαν φύλαξαν το μυστικό του. "Ήταν καταιγιστική η ιστορία της ασθένειας του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο και σε πέντε μήνες έφυγε".

"Τελευταία φορά που τον είδα ήταν στην αρχή της αρρώστιας του, μετά μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο γιατί έτρεχα για προβλήματα άλλων ηθοποιών. Ενώ είχαμε κανονίσει να βρεθούμε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν προλάβαμε" είπε στη συνέχεια.

"Με τον Χρήστο Σιμαρδάνη ήμασταν πολύ φίλοι. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μας, αν και ήταν λίγο πιο μικρός από εμένα. Γνωριστήκαμε το 1980 όταν ετοιμάζαμε μια εκπληκτική παράσταση με το σωματείο των ηθοποιών" θυμάται ο κ. Μπιμπίλας για την εποχή που γνώρισε τον ηθοποιό. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε πως ο Χρήστος Σιμαρδάνης έζησε μια ευτυχισμένη ζωή, ενώ τον χαρακτήρισε εξαιρετικό φιλάνθρωπο που τελικά έφυγε από τη ζωή χωρίς χρήματα. "Ειλικρινά τα γλέντησε τα χρήματα του, έδινε πολλά χρήματα για να βοηθήσει ανθρώπους. Δεν άφησε χρήματα πίσω του ο Χρήστος Σιμαρδάνης, έδινε χρήματα σε συνανθρώπους του και έλεγε να μην μάθει κανείς ότι τα έδωσα εγώ" ανέφερε.

Ακούστε τι δήλωσε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν ήταν μόνο μια φωνή, ούτε απλά και μόνο ομοφυλόφιλος

Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Σιμαρδάνη

SHARE:

24Media Network