Στα μαχαίρια η Amber Heard και ο Johnny Depp. Τον κατηγορεί για κακοποίηση

default image

Η κόντρα του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού του Χόλιγουντ έχει φτάσει στα άκρα, με τους δυο ηθοποιούς να τα παίζουν όλα για όλα και να καταλήγουν στα δικαστήρια (Pics)

Μετά την είδηση του διαζυγίου του ζευγαριού Heard- Depp, το οποίο κανείς δεν είχε δει να έρχεται, μιας και το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πριν από 15 μήνες, τα πράγματα μοιάζουν να έχουν βγει εκτός ελέγχου.

 

Η Amber Heard, που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, εμφανίστηκε στο δικαστήριο και κατηγόρησε τον Johnny Depp για ενδοοικογενειακή βία, προσκομίζωντας ως αποδεικτικά στοιχεία ένα μαυρισμένο μάγουλο και φωτογραφίες- αποδείξεις της κακοποίησης που υφίστατο.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, η  Heard κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Johnny Depp πως την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα με στόχο να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως “Η Amber Heard  ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού o Depp της πετούσε διάφορα αντικείμενα. Λέει επίσης πως εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού.”

Παράλληλα, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα μια από τις φωτογραφίες της επίθεσης, στην οποία φαίνονται καθαρά σημάδια στο πρόσωπό της.

Έτσι, το δικαστήριο εξέδωσε μέτρα προστασίας για την ηθοποιό, σύμφωνα με τα οποία ο Depp δεν μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Εν τω μεταξύ, ο δικαστής έδωσε άδεια στην Heard να παραμείνει στο κοινό τους σπίτι, ωστόσο απέρριψε το αίτημα της για διατροφή 50.000 δολαρίων από τον σύζυγό της.

 

Από την πλευρά του Johnny Depp δεν έχει υπάρξει κάποια συγκεκριμένη αντίδραση για το περιστατικό. Οι εκπρόσωποί του αρκέστηκαν σε μια σύντομη ανακοίνωση, που αναφέρει πως “Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάρκεια του γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Johnny δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα.”

 

(Πηγή: Mirror, TMZ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα