Στη Μόσχα, Lindsay, στη Μόσχα

default image

Μισό εκατομμύριο βρετανικές λίρες, το penthouse του ακριβότερου ξενοδοχείου της Μόσχας και ένα τετ-α-τετ με το Ρώσο πρόεδρο ζητά η διάσημη ηθοποιός προκειμένου να εμφανιστεί στη ρωσική τηλεόραση και να μιλήσει για το χωρισμό της

Στην Ελλάδα έχουν καεί ουκ ολίγες φορές από τις “σκληρές διαπραγματεύσεις” των κυβερνήσεών με τους εταίρους. Φαίνεται πως επιλέγουμε τους λάθος διαπραγματευτές. Η Lindsay Lohan αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει… ακόμη κι αν έχει απέναντί της το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό TMZ, η ντίβα της τηλεόρασης και του τραγουδιού εκλήθη από το κανάλι Ruski TV για μια συνέντευξη αναφορικά με τη σχέση της, τα ευτράπελα και το χωρισμό με τον πρώην σύντροφό της Egor Tarabasov. Όπως καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, μιας και το αμόρε της υπήρξε Ρώσος και ο τρόπος που οι δυο τους χώρισαν επεισοδιακός.

 

Σε κάθε περίπτωση, η Lohan ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Για να πει το μεγάλο ΝΤΑ, θέλει ένα ιδιωτικό τζετ που θα την φέρει στη Μόσχα, ιδιωτική ασφάλεια (ποτέ δεν ξέρεις από που θα πεταχτεί ο Egor), έναν χρόνο βίζα για τη ρωσική ομοσπονδία με δυνατότητα επέκτασης, μαλλιά, μακιγιάζ και μανικιούρ εντός του τζετ και το penthouse του ξενοδοχείου Ritz-Calrton. Αυτά είναι τα προαπαιτούμενα, συν της αμοιβής που αγγίζει τις 500.000 βρετανικές λίρες.

Όμως, πέραν των διαδικαστικών, μεταξύ των οποίων μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η επιθυμία της Αμερικανίδας να αποκτήσει βίζα, η Lohan θέλει και κάτι ακόμη. Εξέφρασε την έντονη επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Δεν ξέρουμε ακόμη τι απάντησαν οι Ρώσοι, όμως το TMZ σημειώνει πως πολλά από τα αιτήματα της έχουν ήδη ικανοποιηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα