Στιβ από το ‘Μπέβερλι Χιλς’: Μετά το πρώτο επεισόδιο σκέφτηκα να ψάξω αλλού για δουλειά

Στιβ από το ‘Μπέβερλι Χιλς’: Μετά το πρώτο επεισόδιο σκέφτηκα να ψάξω αλλού για δουλειά
FILE - In this Nov. 3, 2006, file photo, Beverly Hills 90210 cast members, left to right, Jennie Garth, Brian Austin Green, Ian Ziering, Jason Priestley and Gabrielle Carteris attend the Beverly Hills 90210 and Melrose Place first season DVD launch party held at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Calif. Some cast members paid tribute to Doherty Saturday, Nov. 12, 2016, during a cast reunion in Chicago. (AP Photo/Phil McCarten, File) AP

Ο Ian Ziering μίλήσε στο CNN για την απροσδόκητη επιτυχία της εφηβικής σειράς, τη συμμετοχή του στο reality Apprentice με τον Ντόναλντ Τραμπ και την... απόλυσή του από το νυν πρόεδρο. Γιατί αναφέρει πως φοβήθηκε ότι η σειρά θα κοπεί

Αν ακούσει κανείς το όνομα Ziering συχνά δεν καταλαβαίνει και πολλά. Ωστόσο, θα αντιδρούσε διαφορετικά – ειδικά αν είναι άνω των 30 – στο όνομα Στιβ από το Μπέβερλι Χιλς. Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε στο δελτίο του CNN και μίλησε για την αναπάντεχη ανταπόκριση της δημοφιλέστερης σειράς των ’90s, τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” αλλά και για την εμπειρία του με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο, στην εκπομπή The Apprentice.

“Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε τέτοια επιτυχία. Το πρώτο επεισόδιο δεν είχε πάρει και τις καλύτερες κριτικές και σκέφτηκα, θα πρέπει να ψάχνω σύντομα για δουλειά” σημείωσε ο Ίαν για τα “Χτυποκάρδια” και πρόσθεσε πως το κοινό αγκάλιασε τη σειρά που προβλήθηκε για δέκα συνεχείς χρονιές. Όπως αναφέρει η επιτυχία του οφείλεται στο “πρωτότυπο κόνσεπτ. Μια εφηβική δραματική σειρά που αντιμετώπιζε την πραγματικότητα” ενώ προσθέτει πως υπάρχουν ψίθυροι τώρα να επανενωθεί όλο το καστ για ένα reboot.

Η παρουσιάστρια του δελτίου όμως στάθηκε σε ένα ακόμη γεγονός, εκείνο της συμμετοχής του ηθοποιού στο reality που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ziering είχε απολυθεί μάλιστα από τον νυν πρόεδρο, με τη γνωστή φράση “απολύεσαι”. Πάντως ο ηθοποιός θυμάται πως ο επιχειρηματίας ήταν έναν ευχάριστος άνδρας, πριν εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με την πολιτκή.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN προμοτάρει τη νέα του σειρά – ντοκμαντέρ που θέλει να εξερευνήσει την εποχή των ’90s. Την δεκαετία που σπίνταρε σε θέματα τεχνολογίας, έφερε την επανάσταση στη μουσική βιομηχανία και τον τρόπο που ζει ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του.

Φυσικά από αυτή την εξερεύνηση στο παρελθόν δεν θα μπορούσε να λείπε και το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” που σημάδεψε κυριολεκτικά μια ολόκληρη γενιά.

AP Photo/Phil McCarten, File

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα