Στην Αθήνα η Αντζελίνα Τζολί

default image

Στο πλευρό των προσφύγων η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί. Ήρθε στην Ελλάδα και θα επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων σε Αττική και Ειδομένη

Στον Πειραιά έφθασε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία θα συνεχίσει το ταξίδι της μέχρι την Ειδομένη, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των προσφύγων.

Η πρέσβειρα καλής θέλησης της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ είχε προγραμματίσει να  επισκεφθεί τη Λέσβο από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, αρχικά χθες στις 9 το βράδυ. Μάλιστα είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται, ωστόσο θα πάει στην Ειδομένη

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως η Αντζελίνα Τζολί θα πάει το στην Ειδομένη μέσω Θεσσαλονίκης και θα επισκεφτεί το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά.

 

Τον Ελαιώνα επισκέφθηκε, μετά το κέντρο φιλοξενίας στο λιμάνι του Πειραιά η κ. Τζολί, προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες.

Φωτογραφίες: Sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα