Super Κική: “Εάν δεν είχα πάει φυλακή, μπορεί τώρα να μην σας μίλαγα”

Super Κική: “Εάν δεν είχα πάει φυλακή, μπορεί τώρα να μην σας μίλαγα”
Η Super Κική

Η γνωστή κωμικός Super Κική μίλησε για τα παράπονα που έχει από τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όσα είπε για την εμπειρία της φυλακής και την απεξάρτηση από τις ουσίες.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (26/05) η Super Κική, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και για την εμπειρία της φυλακής, μέσα από την οποία κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες; Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια, δεν το λέω υποτιμητικά», είπε αρχικά η Super Κική, ενώ ξεκαθάρισε για τη συμμετοχή της στο “The 2night Show”: «Αυτό που έκανα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε συμφωνήσει».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο βρίσκονται σε κόντρα, η Super Κική δήλωσε: «Μην τον κάνουμε πάλι μάγκα τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε. Είναι τόσο αχρείαστος που όταν πει κάτι εννοείται ότι θα τον κάνω expose στο Instagram και όλοι με έχουν συνδυάσει με αυτόν. Κι έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του. Αν ήταν μόνη της η Σκορδά θα πήγαινα».

Κλείνοντας, η Super Κική αναφέρθηκε στη φυλακή και το πρόγραμμα επαξάρτησης, με το οποίο κατάφερε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες: «Στο πρόγραμμα απεξάρτησης έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και βγήκε αυτό. Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Super Κική:




Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα