Survivor 4: Ο Βασίλης Ζούλιας στηρίζει Περικλή Κονδυλάτο – Το μήνυμά του

Survivor 4: Ο Βασίλης Ζούλιας στηρίζει Περικλή Κονδυλάτο – Το μήνυμά του
Περικλής Κονδυλάτος και Βασίλης Ζούλιας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / Papadakis Press

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας υπερασπίστηκε τον φίλο και συνεργάτη του Περικλή Κονδυλάτο, που βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των δηλώσεών του στο "Survivor 4".

Τον φίλο και στενό συνεργάτη του Περικλή Κονδυλάτο, που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού “Survivor 4”, έσπευσε να στηρίξει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έχει μπει στο στόχαστρο των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες, λόγω των σκληρών δηλώσεων για τους συμπαίκτες του, με αποκορύφωμα τα λόγια που είπε για τον Γιώργο Κοψιδά το βράδυ της Τρίτης (19/01).

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής μόδας, που διατηρεί πολύχρονη φιλία και συνεργασία με τον παίκτη, θέλησε να πάρει θέση στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για τον Περικλή Κονδυλάτο, γι’ αυτό και δημοσίευσε μια φωτογραφία του, γράφοντας στη λεζάντα:

“Σε αυτή τη ζωή αυτός που τα λέει έξω απ τα δόντια και βλέπει πίσω από αυτά που φαίνονται μπροστά… τρώει την πετριά… Στηρίζουμε τον φίλο μας και άξιο συνεργάτη @pericleskondylatos για τις ηθικές του αξίες τις οποίες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλοι εδώ στην εταιρεία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα