Survivor: Τι απαντά η Μάρω Λύτρα για τη σχέση της με τον Μπο

Survivor: Τι απαντά η Μάρω Λύτρα για τη σχέση της με τον Μπο

Με μηνύσεις απειλεί η Μάρω Λύτρα για όσα γράφονται για εκείνη και τον ράπερ Μπο. "Φιλική η σχέση μας", αναφέρει χαρακτηριστικά

Η τραγουδίστρια και επίσης πρώην παίκτρια reality (του fame story) Μάρω Λύτρα ξεκαθαρίζει μέσα από το λογαριασμό της στο instragram όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για εκείνη και τον ράπερ Μπο που συμμετέχει στην ομάδα των Διασήμων του Survivor. Τα δημοσιεύματα λοιπόν ήθελαν τους δύο καλλιτέχνες να είναι ζευγάρι, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά η Μάρω Λύτρα. 

“Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο. Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική” αναφέρει στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram, σημειώνοντας πως γνωρίζει τον ράπερ εδώ και 17 χρόνια και πριν ακόμη μπει στο Fame Story.  “Aυτές οι φωτογραφίες είναι από live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση” προσθέτει και ξεκαθαρίζει πως όποια ερωτική σχέση είχε την επικοινωνούσε η ίδια.

“Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης” συμπλήρωσε, προειδοποιώντας σαφώς για νομικές επιπτώσεις σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων δημοσιευμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα