Τζέιμς Καφετζής: “Ο Ατζούν μου έκανε αγωγή και ζητάει 100.000 ευρώ”

Τζέιμς Καφετζής: “Ο Ατζούν μου έκανε αγωγή και ζητάει 100.000 ευρώ”
Τζέιμς Καφετζής Glomex

Ο πρώην παίκτης του "Survivor 4" Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε πως ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί κατέθεσε αγωγή εναντίον του για τη συμμετοχή του στο "J2US". Αναλυτικά όσα του ζητάει.

Αγωγή σε βάρος του Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο μουσικοχορευτικό show του Alpha “J2US”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina”, ο πρώην παίκτης του “Survivor 4” ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες. Δεν είναι εξώδικο, είναι αγωγή για τη συμμετοχή μου στο “J2US”. Μου ζητούν 100.000 ευρώ, τόκο και έξοδα δικηγόρου”.

Υπενθυμίζεται, πως οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεσμεύονται με συμβόλαιο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στο οποίο δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν σε ανταγωνιστικά τηλεοπτικά προϊόντα.

Θέση για το ζήτημα πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λέγοντας: “Είναι ανεπίτρεπτο, είναι διωγμός. Θα μπορούσε να γίνει όταν έφυγε. Αυτό γίνεται γιατί ο συγκεκριμένος κράτησε σταθερή την κόντρα του. Είναι ανταγωνισμός ανάμεσα σε εταιρείες και κανάλια”.

Ο πρώην παίκτης του “Survivor 4” υπογράμμισε, πάντως, πως το συμβόλαιό του τότε ανέφερε ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε συναφή τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως για παράδειγμα το “Nomads”. Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα αντιμετωπίσει νομικά το θέμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα