Συγκινεί ο Βαλάντης μετά την αφαίρεση όγκου στο νεφρό: “Είμαι πάρα πολύ καλά”

Συγκινεί ο Βαλάντης μετά την αφαίρεση όγκου στο νεφρό: “Είμαι πάρα πολύ καλά”
Επιτυχής επέμβαση για το Βαλάντη

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής ενημερώνει τους φίλους και θαυμαστές του ότι όλα πήγαν καλά με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, δίνοντάς τους μια υπόσχεση.

Με επιτυχία υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο νεφρό ο τραγουδιστής Βαλάντης, πρόβλημα που όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα ανακάλυψε τυχαία στο πλαίσιο των ιατρικών εξετάσεων που έκανε για να λάβει μέρος στο β΄κύκλο του ριάλιτι Nomads στον ANT1.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο ίδιος ενημέρωσε φίλους και φαν με μία ανάρτηση στο Instagram, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τους γιατρούς του.

Στο βίντεο που ανέβασε, ο Βαλάντης λέει:

«Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά».

Αλλά και γιατρός του, δήλωσε στη συνέχεια;

«Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

Τέλος, στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, ο Βαλάντης έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε! See you soon…».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα