Το συγκινητικό “αντίο” της Σάσας Μπάστα στον Θέμο Αναστασιάδη

Το συγκινητικό “αντίο” της Σάσας Μπάστα στον Θέμο Αναστασιάδη

Ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram από την εκπομπή "ΟΛΑ" το 2016 και γράφοντας κάποια πολύ όμορφα λόγια, αποχαιρέτησε τον φίλο της.

Ο δημοσιογραφικός και καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Θέμο Αναστασιάση, που έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνιατο βράδυ της Τρίτης, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο.

Η Σάσα Μπάστα είπε το δικό της “αντίο” στον Θέμο, με τον οποία είχαν μια πολύ καλή σχέση και είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη του εκπομπή “ΟΛΑ” για κάποιες τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από το Instagram της.

Ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, απ’ όταν η ίδια είχε βρεθεί ως καλεσμένη στο “ΟΛΑ” τον Νοέμβριο του 2016 και γράφοντας τα παρακάτω όμορφα λόγια, αποχαιρέτησε τον φίλο της.

ΠΑΝΤΑ διπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι ‘’ΟΛΑ’’ θα πήγαιναν καλα..εσυ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου… Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστω για ‘’ΟΛΑ’’! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα