Συγκλονίζει η Ελπίδα για τον σύζυγό της: “Μου είπε δεν είμαι καλά και έφυγε στα χέρια μου”

Συγκλονίζει η Ελπίδα για τον σύζυγό της: “Μου είπε δεν είμαι καλά και έφυγε στα χέρια μου”

Με βαθιά συγκίνηση, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του ανθρώπου με τον οποίο πέρασαν μαζί 45 χρόνια.

Καλεσμένη της εκπομπής “Στούντιο 4” με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν το απόγευμα της Τρίτης η Ελπίδα.

Η συνέντευξη της γνωστής τραγουδίστριας φορτίσθηκε συναισθηματικά όταν η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται γύρω από την γνωριμία της με τον σύζυγό της, με τον οποίο έζησαν μαζί 45 χρόνια.

Η Ελπίδα μάλιστα συγκλόνισε τη στιγμή που περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή, λέγοντας αρχικά: Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 2 χρόνια. Τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια κι είχα θυμό. «Έφυγε» στα χέρια μου όταν πήγαμε να φάμε. Είχε προβληματάκια αλλά δεν ήταν για να φύγει, είχαμε πάει διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας, βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να γυρίσουμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου”.

Εν συνεχεία, είπε: “Το βλέπω καμιά φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ξαφνικά μου κάνει δεν είμαι καλά και τρέχω να τον βοηθήσω. Τον έφερα σιγά-σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει δεν είμαι καλά. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια. Μετά από ένα μήνα έπαθα έμφραγμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε είπα Ελπίδα προχώρα και σκέφτηκα τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα