Συγκλονίζει η Μαντώ για το body shaming: “Έφτασα 52 κιλά, ήμουν συνέχεια άρρωστη”

Συγκλονίζει η Μαντώ για το body shaming: “Έφτασα 52 κιλά, ήμουν συνέχεια άρρωστη”
Η τραγουδίστρια Μαντώ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντώ αναφέρθηκε στο πρότυπο της αδύνατης γυναίκας κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο και πώς επηρέασε την ίδια. Όσα είπε για τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή.

Για το bullying και το body shaming την εποχή που μεσουρανούσε στον χώρο της μουσικής μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ, ενώ μίλησε για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί, καθώς και για την προσωπική της ζωή.

«Στην εποχή τη δική μου υπήρχε αρκετό bullying, υπήρχαν κάποια δεδομένα για το πόσα κιλά πρέπει να είναι μια γυναίκα. Το δικό μου καλούπι δεν ήταν της πάρα πολύ αδύνατης γυναίκας. Είχα φτάσει 52 κιλά, εγώ που ήμουν 1,70, και ήμουν κάθε μήνα άρρωστη, με ιώσεις, κρυώματα, είχα αναιμίες», είπε για το body shaming.

«Τα πρώτα μου τραγούδια όπως το “Αγκαλίτσες και φιλάκια” δε με αντιπροσώπευαν, ήταν εύπεπτα. Άκουσα τη συμβουλή του τότε παραγωγού μου και βγάλαμε αυτά τα τραγούδια που έκαναν τεράστια επιτυχία, με έκαναν γνωστή και άρεσαν και στον κόσμο, δικαιώθηκαν αυτά τα τραγούδια. Τα αγάπησα στη συνέχεια, και τα αγαπώ πάντα», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Μαντώ θυμήθηκε αστεία σκηνικά που της έχουν συμβεί ενώ τραγουδούσε, περιγράφοντας: «Στην πίστα έχω φάει πολλές τούμπες με τα γαρύφαλλα. Άλλη φορά τραγουδούσα το τραγούδι της ταινίας “Τιτανικός” και μου άνοιγαν σαμπάνιες σε σημεία που δεν ήταν ταιριαστό».

Η Μαντώ για την προσωπική της ζωή

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μαντώ ανέφερε: «Το κεφάλαιο μητρότητα κάλυψε την ανάγκη για ένα σύντροφο. Όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν ήθελα έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Δεν ένιωθα άνετα, ήθελα να μεγαλώσουν πρώτα τα παιδιά».

«Τώρα ο γιος μου είναι 19 η κόρη μου είναι 16, θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα και μετά από 2 χρόνια θα πω σε κάποιον “come here”. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ολοκληρωμένος και να μην περιμένει την ολοκλήρωσή του από ένα σύντροφο», πρόσθεσε με χιούμορ, ενώ για το αν δέχεται φλερτ από νεότερους άνδρες στα social media είπε: «Αχ ναι, δέχομαι φλερτ από νεότερους άνδρες, αλλά δε θέλω, sorry. Δεν είναι ρατσιστικό, αλλά έχω γιο 20 χρονών. Μέχρι 10 χρόνια νεότερος το δέχομαι».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα