Τα “Άγρια Παιδιά” έκαναν reunion και το Instagram δάκρυσε και χαμογέλασε μαζί

Τα “Άγρια Παιδιά” έκαναν reunion και το Instagram δάκρυσε και χαμογέλασε μαζί
Άγρια Παιδιά YouTube

Ο Πέτρος, ο Σπάικ, ο Νίκος και ο Χρήστος από τη θρυλική σειρά "Άγρια Παιδιά" συναντήθηκαν ξανά και η ανάρτηση του Νικόλα Αγγελή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στα social media.

Η νεανική κοινωνική και δραματική σειρά “Άγρια Παιδιά“, που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του MEGA πριν 15 χρόνια έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση και οι φανατικοί της σειράς ακόμα θυμούνται την παρέα του Νίκου, του Χρήστου, του Σπάικ και του Πέτρου, το ταξίδι τους ανάμεσα στην εφηβεία και την ωριμότητα αλλά και τις ιστορίες που συνέβαιναν στους δρόμους της πόλης.

Η τελευταία ανάρτηση του Νικόλα Αγγελή στον λογαριασμό του στο Instagram κατάφερε να προκαλέσει αρκετή συγκίνηση, νοσταλγία και χαμόγελα, αφού οι τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια για τις ανάγκες της πρωινής εκπομπή του MEGA, “Πάμε Δανάη”.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Αγγελής έγιναν ξανά για λίγο “άγρια παιδιά” και ο τελευταίος μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για το επικό αυτό reunion.

Πολλές μνήμες αλλά πιο πολλές αισθήσεις κι αισθήματα. Μ αυτούς τους ανθρώπους έζησα μια απ’ τις καταλυτικές περιόδους της μέχρι τώρα ζωής μου. Το πέρασμα μου στη δημόσια σφαίρα, στο μέρος εκείνο όπου πλέον το ιδιωτικό εκτίθεται με ο,τι συνεπάγεται αυτό.

Με τον Σταύρο, το Μιχάλη, τον Αντίνοο γίναμε φίλοι μέσω της σειράς και των κοινών βιωμάτων που μας πρόσφερε. Σπάνια συμβαίνει στη δική μας δουλειά. Η δουλειά του ηθοποιού παρά τη φαινομενική αίγλη της έχει κάτι το νομαδικό, το τσιγκάνικο. Έρχεσαι τρομερά κοντά με τους συναδέλφους σου σε μια δουλειά και έπειτα συνήθως τους αποχωρίζεσαι τρομερά απότομα για να προχωρήσεις στην επόμενη δουλειά και να συμβεί πάλι το ίδιο. Μ εκείνους όμως ο αποχωρισμός αυτός ποτέ δεν συνέβη και έκτοτε υπάρχει κάτι αδερφικό μεταξύ μας παρά τις κατά καιρούς διενέξεις και εντάσεις, χαρακτηριστικά που υπάρχουν φυσικά σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις“, έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση του Νικόλα Αγγελή:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα