Τα ‘πρόστυχα’, τα ωραία τα εσώρουχα της Χάιντι Κλουμ

Τα ‘πρόστυχα’, τα ωραία τα εσώρουχα της Χάιντι Κλουμ

Η 44χρονη καλλονή με αφορμή τη νέα της συλλογή από εσώρουχα μίλησε για τη σημασία τους στη ζωή μιας γυναίκας

Τις δικές της συμβουλές δίνει το σούπερ μόντελ Χάιντι Κλουμ προς τις γυναίκες και όπως λέει πάντα θα πρέπει να φορούν ωραία εσώρουχα γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις και τι μπορεί να προκύψει…

Η 44χρονη δημιούργησε τη δική της συλλογή από εσώρουχα και στο πλαίσιο της προώθησής της αναφέρθηκε, μιλώντας στο περιοδικό People Style, στη σημασία των εσωρούχων.

«Πριν ξεκινήσω τη δική μου εταιρία συνεργάστηκα για 13 χρόνια με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εσωρούχων, οπότε είχα πάντα επαφή με σπουδαία εσώρουχα», δήλωσε η Κλουμ και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω, ακόμη και πριν από αυτό, νομίζω ότι και η μαμά μου με επηρέασε, επειδή της άρεσαν τα εσώρουχα, είχε πάντα μια ποικιλία από διαφορετικά σπουδαία κομμάτια. Αυτό που με έκανε να είμαι και πιο ελεύθερη με το σώμα μου είναι ότι πάντα έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες».

Όμως πέρα από την επιρροή που είχε από τη μητέρα της η Χάιντι, που είναι πλέον η ίδια μητέρα τεσσάρων παιδιών, πιστεύει ότι τα ωραία εσώρουχα είναι απαραίτητα καθώς «αν κάποιος τα έβλεπε ή βγάζατε τα ρούχα σας, ενώ δεν το περιμένατε ότι θα το κάνετε, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις, γιατί να μην φοράς πάντα το καλύτερο;».

Εξάλλου η Γερμανίδα καλλονή πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με γυμνές της φωτογραφίες, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της.

(Φωτό: Instagram)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα