Θανάσης Ευθυμιάδης: “Έριχνε χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα Πυρρίχιο και τέλειωσε ο φόβος”

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Έριχνε χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα Πυρρίχιο και τέλειωσε ο φόβος”
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης papadakispress

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη νέα του ζωή και το μυστικό της ευτυχίας, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία της σειράς "Dolce Vita".

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας, με τον δημοφιλή ηθοποιό να μιλά για τη ζωή του, για το μυστικό της ευτυχίας, αλλά και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί στον χώρο του θεάτρου.

«Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία. Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση αν συνεχίζω ή βρω άλλη λύση και ξυπνήσαν οι φωνές των προγονών. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα Πυρρίχιο και τέλειωσε ο φόβος», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία και τα χρήματα. Έφτασα στην κορυφή, αλλά πού είναι η ευτυχία; Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου, “φίλοι” που σε φόρτωναν με την μιζέρια τους», συνέχισε ο ίδιος.

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA , Dolce Vita, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: «Έκανα τη σειρά και έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Βλέπουν τη σειρά ακόμα και σήμερα στο διαδίκτυο, κάποιοι πριν πέσουν για ύπνο».

Δείτε παρακάτω όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα